Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTube: Ένα δισ. ώρες καθημερινής παρακολούθησης video

*
To YouTube πλέον εδώ και μερικά χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και σε συνδυασμό με την τεχνολογία που συνεχώς εξελίσσεται και μας επιτρέπει παντού και πάντα να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο, σίγουρα, το να “χαζέψουμε” κάποια λεπτά της ημέρας κάποιο βιντεάκι στο YouTube είναι σύνηθες. Σύμφωνα με στατικά της εταιρείας πάνω από ένα δισεκατομμύριο ώρες ξοδεύονται καθημερινά από χρήστες από όλο τον κόσμο, προκειμένου να παρακολουθήσουν videos, με ποικίλο περιεχόμενο.



Στο μέλλον ο αριθμός αυτός αναμένεται αυξηθεί καθώς μέσα από την γνωστή πλατφόρμα μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε από ιστορικά γεγονότα και trailers ταινιών, παιχνιδιών κτλπ, μέχρι και το πως να μαγειρεύετε ή να δένετε τα κορδόνια σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*