Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTube: Ευκολότερη πλέον η επίλυση θεμάτων για copyrights

*
Το YouTube ενημέρωσε τον τρόπο που η πλατφόρμα διαχειρίζεται τις αξιώσεις των copyrights, επιχειρώντας να κάνει τη ζωή των δημιουργών του λιγάκι ευκολότερη. Οι ιδιοκτήτες του υλικού για το οποίο διεκδικούν πνευματικά δικαιώματα θα αρκεί στο εξής να επιδεικνύουν ακριβώς το σημείο στο οποίο αυτό βρίσκεται, δίνοντας τη δυνατότητα στο δημιουργό του βίντεο να το επεξεργαστεί ή να το αφαιρέσει χωρίς να χρειάζεται να υποστεί κάποιες συνέπειες (όπως το χάσει ολόκληρο το βίντεο).

Μέχρι σήμερα, όταν ένας δημιουργός μάθαινε πως έγινε αξίωση δικαιωμάτων για κάτι σε κάποιο βίντεο που ανέβασε, έπρεπε να ψάξει σε ολόκληρο το βίντεο για να βρει τι ήταν αυτό που έφταιγε. Με το νέο σύστημα της πλατφόρμας αυτό δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί, ενώ το YouTube προσφέρει δωρεάν ηχητικά κομμάτια για επεξεργασία πάνω από το copyrighted κομμάτι που μπορεί να υπάρχει σε κάποιο βίντεο. Για το εν λόγω χαρακτηριστικό είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και η Susan Wojcicki, CEO του youTube, αναφέροντας πως συγκαταλέγεται στα βήματα της πλατφόρμας να γίνει ακόμα πιο φιλική προς τους χρήστες και τους δημιουργούς της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • To θεμα των πνευματικων διακιωματων θελει πολυ αυστηρη αντιμετωπιση. Αλλος δουλευει και αλλος πληρωνεται. Εδω βλεπουμε το φαινομενο να παιζει ο αλλος ενα βιντεοπαιχνιδι και να κανει 200.000 300.000 προβολες στην ελλαδα και να ζει με τον κοπο και τον μοχθο εκατονταδων υπαλληλων μιας εταιριας,αλλα φταινε αυτοι που τον βλεπουν

*