Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Absurd Ventures: Τα American Caper και A Better Paradise είναι τα πρώτα projects της εταιρείας του Dan Houser

*
Ο Dan Houser ίδρυσε την Rockstar Games και το 2020 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από εκεί και την ανάπτυξη ενός νέου studio, της Absurd Ventures. Πλέον έχουμε και τα πρώτα επίσημα projects για την νέα αυτή εταιρεία που είναι τα American Caper και A Better Paradise.

Σε πρώτη φάση, κανένα από τα δύο δεν θα έχει τη μορφή videogame. Το πρώτο θα εμφανιστεί ως maxiseries comic books και το δεύτερο ως σειρά φαντασίας σε μορφή ήχου. Το American Capper θα είναι προφανώς κάτι σαν μια νέα μορφή GTA και θα περιγράφει τη ζωή δύο αμερικανικών οικογενειών σε ένα κόσμο γεμάτο πολιτική και έγκλημα.


Το A Better Paradise είναι ένα νέο θρίλερ που μας ταξιδεύει στο άμεσο μέλλον και θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Q Code Media. Όλα αυτά έρχονται λίγες ώρες μετά και την ανακοίνωση ενσωμάτωσης δύο πρώην στελεχών της Rockstar Games στην Absurd Ventures που σίγουρα θα ενισχύσουν το έργο της. Μένει να δούμε πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε και τα πρώτα games από την νέα εταιρεία του Dan Houser.

Τα δύο παραπάνω projects θα εμφανιστούν για πρώτη φορά κάποια στιγμή μέσα στο 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*