Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγνοήστε όσους θέλουν να σας μιλήσουν και προσαρμόστε το υλικό που παρακολουθείτε με τα νέα features του Instagram

*
Η Meta παρουσίασε μια νέα σειρά από features για το Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να θέσουν σε λειτουργία “quiet mode” το messenger και να προσαρμόσουν το υλικό που παρακολουθούν μέσω της πλατφόρμας.

Με το νέο “quiet mode”, οι χρήστες θα μπορούν να βάζουν σε κατάσταση do not disturb, το messenger τους, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν. Οι χρήστες που θα προσπαθήσουν να στείλουν σε κάποιον ένα μήνυμα, θα λαμβάνουν μια αυτοματοποιημένη απάντηση. Για την ωρα η επιλογή του “quiet mode” είναι διαθέσιμη σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο βασίλειο, Αυστραλία, Καναδά, Ιρλανδία και Νέα Ζηλανδία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες αργότερα.


Σχετικά με τις προσαρμογές στο υλικό που διαφημίζει το Instagram, οι χρήστες μέσα από το explore tab θα μπορούν να επιλέγουν λέξεις κλειδιά, emoji και hastags, που δεν επιθυμούν ώστε να διαθέτουν καλύτερο γονικό έλεγχο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*