Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακριβό και πανέμορφο το νέο Lego Disney Castle

*
Αποκαλύφθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο ένα νέο Lego Disney Castle, βασισμένο στο Walt Disney World. Περιλαμβάνει πάνω από 4.000 κομμάτια και πολλές μίνι φιγούρες. Η τιμή του είναι $399 και θα μπορείτε να το κάνετε δικό σας από τις 4 Ιουλίου, εκτός αν είστε μέλος του δωρεάν προγράμματος VIP της Disney, οπότε οι παραγγελίες θα "ανοίξουν" την 1η Ιουλίου, ημέρα που θα λανσαριστεί το Lego Hocus Pocus set.

Επειδή αντικαθιστά την παλιά έκδοση μετά την απόσυρσή της πέρυσι, το νέο Lego Disney Castle είναι σε γενικές γραμμές παρόμοιο, αλλά έχει πολλές έες πινελιές. Πιο συγκεκριμένα, το χρωματικό σχέδιο του πυργίσκου έχει αλλάξει από λευκό σε παστέλ ροζ με χρυσές πινελιές. Αυτό συμβαίνει επειδή το κάστρο Walt Disney World Cinderella στο οποίο βασίζεται έκανε το ίδιο πράγμα πριν από μερικά χρόνια προς τιμήν της 50ης επετείου του πάρκου, αντικαθιστώντας αυτούς τους πιο ανοιχτούς τόνους με ένα πιο ζεστό ροζ.


Αυτή η νέα έκδοση αντικαθιστά επίσης τις μίνι φιγούρες του Mickey και της παρέας του, με μερικές από τις πριγκίπισσες του πάρκου, μαζί με τις αντίστοιχες παρτενέρ τους. Υπάρχουν οι νεανικές εκδόσεις των Cinderella, Prince Charming, Snow White, Prince Florian, Princess Tiana, Prince Naveen, Rapunzel και Flynn Ryder.

Ωστόσο, το κάστρο δεν είναι απλώς μια πρόσοψη. Περιστρέφοντάς το θα βρείτε πολλά εσωτερικά δωμάτια. Αυτά είναι γεμάτα χαρακτήρες από άλλες παραγωγές της Disney, από την Πεντάμορφη και το Τέρας μέχρι τη Μουλάν, επομένως είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα δώρα της Disney που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Επιπλέον, εφέ πυροτεχνημάτων έχουν προστεθεί και γύρω από τον ψηλότερο πύργο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*