Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν νέα LEGO sets από τον κόσμο του Donkey Kong (trailer)

*
Επεκτείνεται η λίστα προϊόντων της Nintendo από την LEGO, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα σειρά από LEGO sets για τον Donkey Kong.

Η LEGO μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, δημοσίευε ένα video προσφέροντας μια πρώτη ματιά στις φιγούρες των Donkey Kong, Diddy, Cranky και Funky, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τα νέα προϊόντα. Όπως είχε ανακοινωθεί από την LEGO ο Donkey Kong θα αποκτήσει μια φιγούρα LEGO στο LEGO Super Mario, μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι γνωστό εάν θα αποτελεί μέρος της νέας σειράς προϊόντων.


Σχετικά με το Super Mario, η LEGO θα κυκλοφορήσει το Dry Bowser Castle Battle, μια ολοκαίνουργια πίστα που θα διατεθεί στην αγορά την 1η Αυγούστου 2023. Η εταιρεία υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες με το κοινό μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*