Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Super Mario Oreos! (video)

*
Η Oreo συνεχίζει την προσέγγιση του gaming κοινού και αυτή τη φορά ανακοίνωσε συνεργασία με την Nintendo και το Super Mario Bros. H γνωστή εταιρεία μπισκότων θα προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα συσκευασίες με το προϊόν της και τους ήρωες της σειράς. Τα σχετικά μπισκότα της συσκευασίας θα έχουν χάραξη στα χαρακτηριστικά 16 χαρακτήρων, όπως οι Mario, Luigi, Yoshi, Goomba και Bowser Jr., αλλά και διάφορων power-ups, όπως τα Super Stars και Fire Flowers. Μάλιστα, η Oreo «τρέχει» και ένα online event, καλώντας τους καταναλωτές να αγοράσουν τα πακέτα αυτά και να προσπαθήσουν να τοποθετήσουν όσα περισσότερα γίνεται στο χείλος ενός ποτηριού χωρίς αυτά να πέσουν και να τραβήξουν τη σχετική κατασκευή video για να τη μοιραστούν μαζί της στα social media. Τα ειδικά αυτά πακέτα θα είναι διαθέσιμα από τις 10 Ιουλίου σε συγκεκριμένε αγορές του πλανήτη και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο επίσημο site.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*