Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε The Game Awards concert με μουσική από Elden Ring, Hades και άλλα

*
Ο Geoff Keighley διοργανώνει το καλοκαίρι το Summer Game Fest, αλλά φέρνει και ένα άρωμα The Game Awards, μίας και ανακοίνωσε ένα σχετικό concert για την γιορτή των 10 ετών των βραβείων. Προς το παρόν έχουν επιβεβαιωθεί μουσικά κομμάτια από 12 τίτλους και μέσα σε αυτά είναι νικητές των περασμένων ετών, όπως το The Last of Us, αλλά και παιχνίδια που έρχονται φέτος, όπως τα Final Fantasy XVI και Starfield. Αναμένουμε με ενδιαφέρον μουσική από Hades, Elden Ring και God of War, αλλά και League of Legends και Arcane. Παρουσία τίτλων της Nintendo δεν θα υπάρχει, μιας και ο Geoff Keighley δήλωσε σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times πως παρά τις προσπάθειες που έκανε για να συμφωνήσει κάτι τέτοιο, δεν κατέληξαν οι δύο πλευρές σε κάποια συμφωνία. Το concert έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*