Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Call of Duty: The Board Game (video)

Η Activision και η Arcane Wonders ανακοίνωσαν το Call of Duty: The Board Game και στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser video.

"Ετοιμαστείτε για την απόλυτη επιτραπέζια εμπειρία Call of Duty! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επερχόμενη κυκλοφορία του Call of Duty: The Board Game, ενός συναρπαστικού νέου παιχνιδιού στρατηγικής που βασίζεται στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών".


"Με έντονες μάχες, σχεδιασμό τακτικής και εκπληκτικό artwork με μινιατούρες εμβληματικών στρατιωτών και όπλων από τη σειρά, αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει κάθε fan του Call of Duty. Μείνετε συντονισμένοι για το λανσάρισμά του στο Kickstarter στα τέλη του Καλοκαιριού του 2023 και γίνετε μεταξύ των πρώτος που θα ζήσει αυτό το επικό επιτραπέζιο παιχνίδι!", αναφέρει η ανακοίνωση των δύο εταιρειών.

Οι μινιατούρες θα περιλαμβάνουν χαρακτήρες όπως οι: Captain Price, Ghost και Soap. Εφόσον όλα πάνε καλά, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για αγορά μέσα στο 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*