Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανεπίσημο το κακόγουστο ολόγραμμα του Mario που εμφανίστηκε στη CES 2024 (video)

*
Ένα ολόγραμμα του Mario δημιουργημένο με AI που εμφανίστηκε στη CES 2024, ήταν ανεπίσημο και μη αδειοδοτημένο, παραδέχεται η εταιρεία που το δημιούργησε. Ο με παράξενη μορφή και ρομποτική φωνή Mario ήταν ένα project της Proto Hologram, μιας εταιρείας που δημιουργεί ολογράμματα εντός μεγάλων κατασκευών που μοιάζουν με κουτιά, με τα οποία κάποιος μπορεί να μιλήσει και να αλληλοεπιδράσει. Το πιο παράξενο είναι πως υποτίθεται ότι το ολόγραμμα του Mario ήταν μια δημιουργία σε συνεργασία με την AARP, έναν αμερικανικό οργανισμό για άτομα άνω των 50 ετών- για να γίνει επίδειξη του πως μια τέτοια εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να μειώσει τη μοναξιά που νιώθουν οι ηλικιωμένοι.

Πλάνα του ολογράμματος του Mario που τραβήχτηκαν από συμμετέχοντες στη CES 2024, δείχνουν τον υδραυλικό να είναι ακίνητος και να απαντά σε ερωτήσεις με γενικές απαντήσεις με σπασμωδικές κινήσεις του στόματός του και τη μπάσα ρομποτική φωνή του. Αφότου τα πλάνα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η Proto Hologram απάντησε.


"Το κινούμενο σχέδιο ολογράμματος τεχνητής νοημοσύνης που είδαμε εν συντομία σήμερα είναι ένα ημιτελές concept που δοκιμάστηκε για έναν πελάτη με σκοπό την επείδηξη των τεχνολογικών δυνατοτήτων και της καινοτομίας".

"Η AARP και η Nintendo δεν είχαν συμμετοχή στην παρουσίαση. Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί παίκτες στον κόσμο έχουν δείξει ενδιαφέρον, αποδεικνύει ότι είναι οι καλύτεροι θαυμαστές κόσμο και τους στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας".

Εικόνα: @ProbChild_ / Proto 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*