Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Angry Birds: Νέο video στο Tik Tok δείχνει τον Red να παίζει “Smash or Pass”

*
Όταν κυκλοφόρησε το Angry Birds μέσα στο 2009 προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό και διανύει μια επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα παράξενο παιχνίδι, με ένα μάτσο φτερωτά, τσαντισμένα πουλιά να εκσφενδονίζονται πάνω σε πράσινους χοίρους, αλλά ακόμη πιο παράξενος είναι ο τρόπος με τον οποίο προωθείται μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με τον @Toadsanime, έναν χρήστη του Twitter, το τελευταίο διαφημιστικό που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα Angry Birds στο TikTok δείχνει τον Red να παίζει το περίφημο παιχνίδι “Smash or Pass”. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με τον Red να αξιολογεί χαρακτήρες από τον χώρο των video games.


Μεταξύ των χαρακτήρων που ο Red αποφασίζει να κάνει Smash είναι οι: Princess Zelda, Bayonetta, Samus Aran (Metroid), Ezio Auditore και Mettaton από το Undertale. Στον αντίποδα, αποφάσισε να δώσει “πάσο” στη Junko Enoshima, στον Link όπως και στον Noctis του Final Fantasy XV.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*