Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντίστροφη μέτρηση για το TikTok στις ΗΠΑ, απαγορεύτηκε η εφαρμογή στην Μοντάνα

*
Το πρόβλημα του TikTok στις ΗΠΑ αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η Μοντάνα είναι η πρώτη Πολιτεία που απαγορεύει με νόμο τη χρήση της πλατφόρμας. Ο Κυβερνήτης Γρεγκ Τζανφόρτε ανέφερε πως προχώρησε σε αυτήν την απόφαση για να προστατεύσει τα προσωπικά και ιδιωτικά δεδομένα χρηστών από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Το TikTok χρησιμοποιείται από πάνω από 150 εκατομμύρια Αμερικανούς και ανήκει στην κινεζική εταιρεία ByteDance, η οποία και κατηγορείται πως αντλεί δεδομένα και χειραγωγεί τους χρήστες. Το πολιτειακό Κογκρέσο της Μοντάνα ψήφισε νόμο που επιβάλει στα ηλεκτρονικά καταστήματα App Store και Play Store να διακόψουν τη διανομή του από την 1η Ιανουαρίου 2024, ενώ για κάθε ημέρα που δεν τηρηθεί αυτός ο νέος κανόνας θα επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*