Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαθές το Spotify μπροστά στην παραπληροφόρηση του Joe Rogan

*
Μετά την ανάρτηση ενός άρθρου του Motherboard από τον καθηγητή μικροβιολογίας του πανεπιστημίου Baylor και εισηγητή σε θέματα δημόσιας υγείας Peter Hotez, MD Ph.D. σχετικά με την έλλειψη moderation από το Spotify σχετικά με την παραπληροφόρηση του Joe Rogan στο πλαίσιο ενός επεισοδίου του podcast του με καλεσμένο τον Robert F. Kennedy, Jr., ο Rogan τον προσκάλεσε για να αντικορύσει όσα είπε ο Robert F Kennedy, Jr, προτείνοντας μια δωρεά 100.000 δολαρίων σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Hotez σε περίπτωση που συμφωνούσε.

Στο εν λόγω επεισόδιο, ο Rogan και ο Kennedy αναφέρθηκαν σε όλα τα κλασικά θέματα της πανδημίας: θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα εμβόλια, την τεχνολογία 5G και Wi-Fi και την ιβερμεκτίνη. Όλα τα κοινά τροπάρια των θεωριών συνωμοσίας της πανδημίας του Covid.


Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, συμμετείχε στη "μάχη", κατηγορώντας τον Hotez ότι "μισεί τη φιλανθρωπία" επειδή δεν αποδέχεται τη συζήτηση, και μετά από ώρες που ο Musk και ο Rogan χλευάζουν τον Hotez, ο καθηγητής έγραψε στο Twitter: "Μόλις με καταδίωξαν μπροστά στο σπίτι μου δύο αντιεμβολιαστές που με κοροϊδεύουν για να συζητήσω με τον RFKJr".

Αυτό αποκαλύπτει μια ανησυχητική νέα τροπή στην ιστορία, που ξεκίνησε από το άρθρο του Motherboard, που αγγίζει την πολιτική του Spotify να επιτρέψει την παραπληροφόρηση του Rogan να παραμείνει στην πλατφόρμα. Στο άρθρο, ένας εκπρόσωπος του Spotify φέρεται να είπε ότι επειδή ο Rogan και ο Kennedy δεν είπαν ποτέ ότι τα εμβόλια κατά του Covid σχεδιάστηκαν για να σκοτώνουν ανθρώπους, το επεισόδιο δεν παραβίαζε τους κανόνες.

Μετά το αρχικό tweet του Hotez, ο Rogan έκανε tweet και αναδημοσίευσε κριτικές αφήνοντας υπονοούμενα για τον Hotez - ο οποίος ήταν καλεσμένος στο podcast στο παρελθόν- πριν το tweet του Hotez για την καταδίωξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*