Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ένα εντυπωσιακό LEGO Pac-Man Arcade set (video)

*
H LEGO αποκάλυψε ένα Pac-Man Arcade set, που θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Ιουνίου. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το πάνω μέρος ενός Pac-Man arcade machine και να το διακοσμήσουν με τους Pac-Man, Blink και Clyde, ενώ θα υπάρχουν και επιπλέον, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Τα μέλη του Lego VIP θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Lego Pac-Man Arcade set από την 1η Ιουνίου, μέσω του lego.com/pac-man και των Lego Stores. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να "τοποθετήσουν" την παραγγελία τους από τις 4 Ιουνίου και το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν είναι €269,99.

Περιγράφοντας τη διαδικασία δημιουργίας του νέου σετ, ο Sven Franic, Lego Designer σχολίασε: "Πάντα αναζητούμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ζωντανέψουμε τις κλασικές εμπειρίες του gaming".


"Η ομάδα των ταλαντούχων σχεδιαστών μας εργάστηκε ακούραστα για να υλοποιήσει την ιδέα του αγαπημένου arcade PAC-MAN σε μορφή LEGO από τον ίδιο τον PAC-MAN μέχρι τον πολύχρωμο λαβύρινθο που κατοικεί".

"Κάθε λεπτομέρεια μελετήθηκε προσεκτικά και φιλοτεχνήθηκε, με αποτέλεσμα μια μοναδική στο είδος της δημιουργία LEGO που περιλαμβάνει τη μαγεία του αρχικού παιχνιδιού, προσθέτοντας παράλληλα μια παιχνιδιάρικη νέα τροπή και μερικά easter eggs – όπως στα πραγματικά video games".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την απίστευτη κατασκευή με τον κόσμο και ανυπομονούμε να δούμε τη χαρά που θα δώσει στους fans όλων των ηλικιών".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*