Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύθηκε από το Twitter ο επικεφαλής του gaming για τα social media

*
Ο επικεφαλής του Twitter Gaming για τα social media, Shiraz Siddiqui, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απολύθηκαν μαζικά μετά την αλλαγή διοίκησης. Τα νέα, ειρωνικά, έγιναν γνωστά από ένα post του ίδιου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.



Φαίνεται πως ο Elon Musk σκοπεύει να πραγματοποιήσει τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για την μείωση προσωπικού αφού ανέλαβε το Twitter. O Siddiqui συγκεκριμένα, ήταν μέλος της ομάδας του κοινωνικού δικτύου για εννέα χρόνια. Ενώ οι απολύσεις συνεχίζονται, κατατέθηκε αγωγή ενάντια της εταιρείας.

Η αγωγή κατατέθηκε σε δικαστήριο του San Francisco των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Στο κείμενο της, αναφέρεται πως η εταιρεία παραβίασε κρατικούς νόμους οι οποίοι απαιτούν την προειδοποίηση τουλάχιστον 60 ημερών για ομαδικές απολύσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*