Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Music: Έξι μήνες δωρεάν για τους κατόχους PS5

*
Η νέα συνεργασία μεταξύ Apple και Sony προσφέρει στους κατόχους του PS5 την ευκαιρία να αποκτήσουν για έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Apple Music, χωρίς διαφημίσεις. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέους και και χρήστες που επιστρέφουν, οι οποίοι πληρούν της προϋποθέσεις, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Είναι δυνατό να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν περίοδο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2024 και το μόνο που χρειάζετε είναι να κατεβάσετε το app του Apple Music στο PS5 και να κάνετε log in από εκεί. Αν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, συνεχίζετε με χρέωση €7,49 ανά μήνα. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι PS5 δεν περιορίζονται στην χρήση του Apple Music μόνο από την κονσόλα τους, αλλά η διασκέδαση μπορεί να επεκταθεί σε Windows, Android smartphones και συσκευές της Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*