Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στα Game Awards για να μειωθούν οι εισβολείς

*
Όσο χαβαλέ κι αν έχει για κάποιους η διακοπή μιας εκδήλωσης όπως τα Game Awards, είναι σίγουρα ενοχλητικό για το θεατή και τους καλεσμένους, οπότε φέτος θα ληφθούν κατάλληλα μέτρα.

Όπως τόνισε ο διοργανωτής και παρουσιαστής της εκδήλωσης, Geoff Keighley, σε πρόσφατο Q&A, στα φετινά βραβεία θα υπάρχουν πολύ πιο αυστηρά μέτρα. Είναι ακόμη πρόσφατο το περσινό περιστατικό με τον πιτσιρικά που μίλησε για κάτι σχετικό με τον Bill Clinton, αλλά και το καλοκαιρινό φαινόμενο εισβολής στην έναρξη του Opening Night Live για την Gamescom 2023.


Ο Keighley σημείωσε πως «σίγουρα έχουμε πλάνα για το θέμα. Κάνουμε τα πάντα για να είναι όλοι ασφαλείς και να απολαύσουν το show. Δεν θέλουμε να μπούμε, ωστόσο, σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες που αφορούν θέματα ασφάλειας».

Υπενθυμίζεται πως τα Game Awards θα διοργανωθούν τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου (σε ώρες Ελλάδας). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*