Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξήθηκε η τιμή του Spotify Premium

*
Το Spotify προστίθεται στη λίστα των υπηρεσιών streaming, που αυξάνουν την τιμή τους. Πολύ σύντομα, οι περισσότεροι από 200 εκ. συνδρομητές του πακέτου Premium θα κληθούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω από ό,τι ως τώρα.

Το Spotify Premium Single θα κοστίζει €10,99 και το Premium Student θα ανέβει στα €5,99. Το πακέτο Premium Duo θα αυξηθεί στα €14,99, ενώ για το Premium Family θα πρέπει να πληρώσετε €17,99. Οι τιμές ισχύουν ήδη για όσους κάνουν τώρα εγγραφή στο Spotify, ενώ για τους υπάρχοντες συνδρομητές η αύξηση θα ενεργοποιηθεί σε έναν μήνα.


Οι υπεύθυνοι του Spotify ισχυρίζονται ότι το εξελισσόμενο τοπίο της αγοράς σε συνδυασμό με την ανάγκη για καινοτομία και προσφορά αξίας στους fans και στους καλλιτέχνες είναι οι κύριοι λόγοι για τις νέες αυξήσεις τιμών. Το Spotify ακόμα δεν έχει ανακοινώσει αν θα υπάρξουν αυξήσεις και στο Spotify Hi-Fi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*