Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Casio και Riot συνεργάζονται για νέα ρολόγια League of Legends x G-Shock (videos)

*
Η Casio και η Riot ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την κυκλοφορία δύο συλλεκτικών ρολογιών της σειράς G-Shock με θέμα το League of Legends. Το μαύρο και χρυσό G-Shock GM-B2100LL-1A έχει μεταλλικό σώμα βασισμένο στην τεχνολογία Hextech. Ο ένας εκ των δεικτών είναι μπλε με παρόμοια κατάληξη στα σημεία και των αριθμών, ενώ περιλαμβάνει και ένα μικρό LCD πάνελ. Το λογότυπο του League of Legends εμφανίζεται στο πίσω μέρος και σε διάφορα άλλα τμήματα του ρολογιού.



Το πολύχρωμο G-Shock GA-110LL-1A είναι βασισμένο στη Jinx, με την εικόνα της στο band. Στο σώμα βλέπουμε ακόμη κίτρινο, μπλε και ροζ χρώμα, καθώς και έναν τομέα LCD πάνελ. Και τα δύο ρολόγια θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία στις 20 Οκτωβρίου. Το GM-B2100LL-1A θα πωλείται στα 137,500 yen (1100 δολάρια στις ΗΠΑ) και το GA-110LL-1A στα 26,400 yen (110 δολάρια στις ΗΠΑ).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*