Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Content creators του Instagram μπορούν πλέον να ορίσουν πληρωμή για παρακολούθηση του περιεχομένου τους

*
Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν μια νέα δυνατότητα του Instagram. Συγκεκριμένα, μπορούν να μοιράζονται posts τα οποία θα προορίζονται για προβολή μόνο από συνδρομητές τους. Οι φωτογραφίες και τα reels αυτά θα συμβολίζονται με ένα μώβ σήμα με κορόνα, για να ξεχωρίζουν. Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri δήλωσε πως αυτή η δυνατότητα είχε τις περισσότερες αιτήσεις από δημιουργούς του Instagram.

Επίσης, υπάρχει και νέα δυνατότητα αποκλειστικού chat για τους subscribers. Influencers μπορούν να γίνουν μέλη σε ομαδικές συζητήσεις με μέχρι 30 συνδρομητές. Αυτές οι ομαδικές συνομιλίες θα υποστηρίζονται από το Messenger και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να τα δημιουργήσουν από το Inbox τους ή μέσω Story. Οι συζητήσεις θα κλείνουν αυτόματα μετά από 24 ώρες. Οι fans θα έχουν πρόσβαση σε ένα subscriber home tab στο προφίλ ενός δημιουργού, το οποίο θα περιέχει όλο το κλειδωμένο πίσω από πληρωμή περιεχόμενο.


Ο Mosser δηλώνει πως δεκάδες χιλιάδες δημιουργοί περιεχομένου στην Αμερική έχουν ήδη πρόσβαση στο πρόγραμμα των subscriptions, κάτι το οποίο τους επιτρέπει να χρεώνουν μέχρι $100 ανά μήνα για αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Instagram, Meta, προσφέρει στους δημιουργούς και άλλα εργαλεία για να χτίσουν το κοινό τους και να μοιράζονται περιεχόμενο στο Facebook και στο Instagram. Τον Ιούνιο του 2022, η Meta δήλωσε πως δεν θα χρεώνει προμήθεια στους δημιουργούς περιεχομένου από τα κέρδη που έχουν από τις εφαρμογές της, μέχρι το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*