Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer δημιούργησε έκδοση του ChatGPT για Windows 3.1

*
Developer δημιούργησε ένα ChatGPT app για υπολογιστές με Windows 3.1. Πρόκειται για το WinGPT, μια πολύ περιορισμένη έκδοση του ChatGPT της OpenAI, που μπορεί να τρέξει σε υπολογιστή με επεξεργαστή 386. Δημιουργός του είναι ο ίδιος που ανέπτυξε το Windle, έναν κλώνο του Wordle για το Windows 3.1.

"Δεν ήθελα το Gateway 4DX2-66 μου του 1993 να μείνει έξω από την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης, έτσι έφτιαξα έναν Βοηθό AI για Windows 3.1, βασισμένο στο OpenAI API", λέει ο developer σε ένα thread του Hacker News.


Οι απαντήσεις του WinGPT είναι σύντομες, λόγω των περιορισμών της μνήμης που μπορεί να διαχειριστεί ένας 386. Το εικονίδιο έχει δημιουργηθεί με το Image Editor της Borland, έναν κλώνο του Microsoft Paint, χρήσιμο για τη δημιουργία αρχείων ICO.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*