Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το επί πληρωμή συνδρομητικό πακέτο της Meta δίχως διαφημίσεις για Facebook και Instagram

*
H Meta λανσάρισε ένα επί πληρωμή συνδρομητικό πακέτο, χωρίς διαφημίσεις για το Facebook και το Instagram. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις χώρες της Ευρωπαίκής Ένωσης, με τιμή €9,99 τον μήνα για Web Browsers και €12,99 ανά μήνα για συσκευές iOS και Android. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απάντηση στις ανησυχίες της Ε.Ε. σχετικά με τις στοχευμένες διαφημίσεις της Meta και τις πρακτικές της σχετικά με τη συλλογή δεδομένων για τις συνήθειες των χρηστών. Έτσι "τους δίνει την ευκαιρία" ή να πληρώσουν και να απαλλαγούν από τις στοχευμένες διαφημίσεις ή να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα δύο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συναινώντας στις πρακτικές συλλογής δεδομένων. Η Meta θεωρεί επίσης ότι με τον τρόπο αυτό ευθυγραμμιζεται με το GDPR και τον Νόμο περί Ψηφιακών Αγορών.

Η Meta λέει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στα προϊόντα της σε όσους δεν επιθυμούν να πληρώσουν. Η εταιρεία λέει ότι η εμπειρία για τους χρήστες που δεν πληρώνουν δεν θα αλλάξει και τα υπάρχοντα εργαλεία προτιμήσεων για τις διαφημίσεις θα παραμείνουν διαθέσιμα.


Η συνδρομή χωρίς διαφημίσεις θα είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα 18 ετών και άνω. Θα εφαρμοστεί σε όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς του Facebook και του Instagram, αλλά η Meta τελικά θα χρεώνει επιπλέον για τους συνδεδεμένους λογαριασμούς. Από την 1η Μαρτίου 2024, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση €6 σε Web Broswers και €8 iOS και Android ανά συνδεδεμένο λογαριασμό. Η εταιρεία λέει ότι όσο κάποιος παραμένει εγγεγραμμένος, τα δεδομένα του δεν θα χρησιμοποιηθούν για στοχευμένες διαφημίσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*