Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε εικόνα από τον αντίπαλο του Twitter που ετοιμάζει η Meta

*
H Meta έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία σε υπαλλήλους της να ρίξουν μια ματιά στον ανταγωνιστή του Twitter που ετοιμάζει και διέρευσε μια εικόνα. Η κωδική ονομασία του επερχόμενου social media app είναι “Project 92” και φήμες υποστηρίζουν ότι το επίσημο όνομά της θα είναι “Threads”. Με βάση τη φωτογραφία που διέρρευσε, το περιβάλλον εργασίας δεν διαφέρει πολύ από εκείνο του Instagram, όμως δεν υπάρχουν εικόνες. Σύμφωνα με τον Chris Cox, Chief Product Officer (CPO) της Meta, η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί το πρωτόκολο κοινωνικής δικτύωσης ActivityPub, που θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους και τους ακόλουθούς τους από το Instagram. Ακόμα, θα συμπληρώνεται αυτόματα το προφίλ με τις πληροφορίες από τον λογαριασμό του χρήστη στο Instagram.

Η Meta φέρεται να έχει λάβει πολλά αιτήματα από δημοφιλή πρόσωπα και δημιουργούς για μια σταθερή εναλλακτική λύση στο Twitter που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα είναι ασφαλής για την κοινοποίηση και διανομή πληροφοριών. Λέγεται ότι αρκετές διασημότητες, όπως ο DJ Slime, έχουν ήδη δεσμευτεί να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα και προς το παρόν υπάρχουν συζητήσεις με την Oprah Winfrey και τον Dalai Lama.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*