Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευθυντής της Microsoft απόλαυσε χλιδάτη πτήση 16 ωρών με το Apple Vision Pro

*
Αν σας αρέσει η χλίδή, τότε το Apple Vision Pro θα μπορέσει να μετατρέψει μια πολύωρη πτήση σε μια διασκεδαστική εμπειρία. Είναι κάτι που έζησε και παρουσίασε το διυεθυντικό στέλεχος της Microsoft, επικεφαλής του Microsoft Word, Omar Shahine οποίος πέρασε 16 ώρες στη buisiness class ενός Boeing 777, προκειμένου να μεταβεί από το Seattle στο Dubai. Με το AR headset μπόρεσε να μετατρέψει την καμπίνα του σε κόβο διασκέδασης και μοιράστηκε εντυπώσεις από την εμπειρία του. Συνδέθηκε όπως αναφέρει με πολύ μεγάλη ευκολία στο Wi-Fi του αεροπλάνου και ήταν σα να είχε συνεχώς μπροστά του μια τεράστια οθόνη. Το μόνο παράπονό του είναι ότι μετά από πολλές ώρες χρήσης, το Vision Pro μπορεί να μην είναι πολύ βολικό, κάτι που δεν είναι κιόλας παράλογο. Τουλάχιστον η Apple ξέρει προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να στρέψει τις προσπάθειές της για το επόμενο AR headset της.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*