Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney: Κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με το TikTok για τη δημιουργία προωθητικού hub με παιχνίδια και κουίζ

*
Η Disney συνεργάζεται με το TikTok για την προώθηση των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών της, μέσω ενός ειδικού hub που περιέχει videos, κουίζ και ένα παιχνίδι με κάρτες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το TikTok δημιουργεί έναν ξεχωριστό ψηφιακό χώρο για προωθητικούς σκοπούς ενός συνεργάτη του και το κάνει για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney.

Το hub ονομάζεται Disney100 και θα εμφανίζεται στο For You Page των χρηστών, ή μπορεί να βρεθεί αναζητώντας το όνομα της Disney. Μέσα του υπάρχουν scrolling banners που προωθούν διάφορες κυκλοφορίες της εταιρείας, συλλογές με videos και σύνδεσμοι για όλους τους επίσημους λογαριασμούς της. Όσο οι χρήστες παρακολουθούν το περιεχόμενο του hub, ξεκλειδώνουν όλο και περισσότερες κάρτες για το παιχνίδι του Disney100. Με τη συλλογή αρκετών καρτών (δίχως να ξεκαθαρίζεται ο αριθμός), οι χρήστες επιβραβεύονται με συλλεκτικά εικονίδια της Disney, τα οποία μπορούν να προσθέσουν στην κύρια φωτογραφία του λογαριασμού τους.


Το εν λόγω hub θα είναι διαθέσιμο για συνολικά 4 εβδομάδες. Το TikTok δεν έκανε γνωστό το αν θα επαναλάβει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, όμως εάν κριθεί επιτυχημένο θα είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως θα το κάνει, κάποια στιγμή στο μέλλον.
@tiktoknewsroom In honor of @Disney ♬ original sound - TikTok Newsroom
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*