Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν μπαλίτσα αυτό το ΣΚ από το Apple TV!

*
Αν ψάχνετε τρόπο να δείτε δωρεάν παιχνίδια ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο, το Apple TV έχει τη λύση. Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα, όλοι οι χρήστες του θα μπορούν να δουν όλους τους αγώνες του MLS (και τον Λιονέλ Μέσι) χωρίς να έχουν το MLS Season Pass.

Και τα 14 παιχνίδια θα είναι μέσα σε αυτήν την προσφορά με περιγραφή στα αγγλικά και τα  ισπανικά, ενώ οι κάτοχοι apple Vision Pro θα μπορούν να τα απολαύσουν σε virtual οθόνες τεραστίων διαστάσεων.


Η προσφορά θα ισχύει τόσο για φορητές συσκευές, όσο και για smart TVs, set-top boxes και κονσόλες που έχουν το Apple TV App. Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ μπορεί να μην είναι βέβαια και το πιο εμπορικό για τους εκτός Αμερικής φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά γιατί να μην περάσει κανείς ευχάριστα το ΣΚ του; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*