Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Earth.fm, μια ιστοσελίδα με ήχους της φύσης από ολόκληρο τον κόσμο

*
Το Earth.fm είναι μια ιστοσελίδα με μια τεράστια συλλογή από ήχους της φύσης από ολόκληρο τον πλανήτη. Η ιστοσελίδα αυτοπροσδιορίζεται ως το Spotify των φυσικών ήχων και περιέχει μια τεράστια ποικιλία από ηχογραφήσεις φυσικών φαινομένων, ζώων, φυτών και δέντρων που μπορούν να κατανεμηθούν σε αυτοσχέδια playlists από τους χρήστες της.

Οι ήχοι προσφέρονται για χαλάρωση και απελευθέρωση από το καθημερινό στρες, με το Earth.fm να σημειώνει πως πολυάριθμες μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών ήχων στην ανθρώπινη ψυχολογία. Η λίστα με ήχους της ιστοσελίδας ενημερώνεται συνεχώς από συνεισφέροντες, διαθέτοντας μέχρι στιγμής μεγάλη ποικιλία περιεχομένου από Βραζιλία, Ισπανία, Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*