Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφαρμογή για αναπαραγωγή videos του X σε smart TVs προαναγγέλει ο Elon Musk

*
O Elon Musk προσπαθεί να αλλάξει το Twitter (πλέον X) και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες. Όπως φαίνεται, στα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνεται μια νέα εφαρμογή για smart TVs, μέσω της οποίας θα είναι δυνατη η παρακολούθηση videos που υπάρχουν στο X. Κάτι σαν το YouTube. Σύμφωνα με δημοσίευμα του SamMobile, η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για τηλεοράσεις της Samsung και το Fire TV της Amazon. O Musk υποστηρίζει πως το 80% των επισκέψεων στο X αφορά την παρακολούθηση videos, οπότε κρίνεται ως απόλυτα λογική η παραπάνω απόφαση.

Πάντως, τα νεότερα στοιχεία μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για το X, καθώς έκθεση της Edison Research κάνει λόγο για μείωση της χρήσης του X τους πρώτους μήνες του 2024 κατά 30%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*