Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφαρμογή για τη δημιουργία δυναμικών backgrounds φέρεται πως αναπτύσσει η Microsoft

*
Η Microsoft φέρεται να αναπτύσσει ένα app για Xbox και PC, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους δυναμικά backgrounds. Όπως παρατήρησαν ο αξιόπιστος leaker Aggiornamenti Lumia και το Windows Central, το in-progress app θα επιτρέπει την προσθήκη έως οκτώ οπτικών εφέ σε μία εικόνα. Στη συνέχεια τα εφέ θα τοποθετούνται σε διαφορετικά layers, δημιουργώντας έτσι ένα animated background για το PC ή την κονσόλα.

Η Microsoft καθυστέρησε να προσθέσει δυναμικά backgrounds στο Xbox, όμως τη στιγμή αυτή υπάρχουν αρκετές επιλογές. Μερικά από αυτά αποτελούν φόρο τιμής στο παρελθόν του Xbox αλλά και σε αγαπημένα franchises, όπως το Halo.


Παρά το γεγονός ότι υπάρχει η ελευθερία επιλογής οποιουδήποτε στατικού background ως ταπετσαρία για το Xbox, τα μόνα animated είναι εκείνα της Microsoft. Προς το παρόν τουλάχιστον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*