Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από την ζωή ο γνωστός hacker, Kevin Mitnick

*
Ο Kevin Mitnick, που κάποτε ήταν από τους μεγαλύτερους computer criminals των Ηνωμένων Πολιτειών, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59. Ο Mitnick ήταν γνωστός για τα εγκλήματά του τη δεκαετία του '90, που είχαν ως σκοπό την κλοπή χιλιάδων αρχείων δεδομένων και πιστωτικών καρτών. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις του για να μπει στα τηλεπικοινωνιακά συστήματα των ΗΠΑ και να βανδαλίσει πληροφοριακές υποδομές εταιριών, πανεπιστημίων και της κυβέρνησης. Κατά την περίοδο αυτή οι ερευνητές τον θεωρούσαν νούμερο ένα καταζητούμενο.

Το 1995, το FBI κατάφερε να συλλάβει τον Mitnick μετά από δύο χρόνια ανθρωποκυνητού. Κατηγορήθηκε για παράνομη χρήση συσκευής πρόσβασης σε τηλέφωνα και απάτη μέσω υπολογιστών. Αποφυλακίστηκε το 2000 και ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως σύμβουλος ασφαλείας, συγγραφέας και δημόσιος ομιλητής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*