Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξόργισε τους χρήστες η αλλαγή της πολιτικής του Twitch για τις χορηγίες στα streams

*
Το Twitch απολογήθηκε για τις αλλαγές που έκανε στην πολιτική του περί διαφημιζόμενου περιεχομένου, οι οποίες ενόχλησαν τους streamers της πλατφόρμας. Οι τροποποιήσεις αφορούν το τμήμα Branded Content Guidelines και περιγράφουν λεπτομερώς τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται στην πλατφόρμα όσον αφορά τα επώνυμα και χορηγούμενα streamsς, ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο οι streamers έχουν επιπλέον έσοδα. Οι αλλαγές αντιμετωπίστηκαν με οργή από το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας και ανάγκασαν το Twitch να αλλάξει τους κανονισμούς.

Ορισμένες από τις προσθήκες περιλαμβάνουν τον περιορισμό των λογότυπων στο stream στο 3% του μεγέθους της οθόνης και την απαγόρευση της εισαγωγής διαφημίσεων σε οπτική και ηχητική μορφή.


Ως αποτέλεσμα, οι streamers θα πρέπει να τροποποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούν τα χορηγούμενα streams τους, κάτι που είναι κρίσιμο καθώς το Twitch αρνήθηκε να αλλάξει την κατανομή εσόδων 50/50 με τους δημιουργούς.

Επιπλέον, αυτοί οι κανόνες θα ισχύουν τόσο για το streamimg events όπως τα The Game Awards όσο και για φιλανθρωπικά streams που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, κάτι που θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διαφήμιση και τη συγκέντρωση χρημάτων. Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά το Summer Games Done Quick, τη δημοφιλή φιλανθρωπική εκδήλωση speedrunning, που συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια μέσω του καναλιού της στο Twitch.

Παρακάτω ορισμένες από τις αντιδράσεις της κοινότητας:



Ακολουθεί η απολογία και η εξηγήσεις των υπεύθυνων του Twitch, που παραδέχονται ότι δημιουργήθηκε αναστάτωση και μπερδέματα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*