Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Elon Musk: «Οι νέοι χρήστες του Χ θα πληρώνουν για να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα»!!!

*
Το Χ (πρώην Twitter) θα αρχίσει σύντομα να χρεώνει τους νέους χρήστες με ένα ποσό απλά για να τη χρησιμοποιούν! Συγκεκριμένα, ο Elon Musk σημείωσε σε ανάρτησή του (απαντώντας σε ένα λογαριασμό σχετικά με τη φημολογία που υπήρχε) ότι όσοι εγγράφονται τώρα στο X θα έχουν μια «μικρή χρέωση» για να αναρτούν οτιδήποτε επιθυμούν, να κάνουν like ή να απαντούν σε άλλους χρήστες.

Την αλλαγή αυτή εντόπισε ο λογαριασμός X Daily News και ο Musk απάντησε σημειώνοντας πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να περιοριστεί η ανελέητη επίθεση των bots. Η διαδικασία έχει δοκιμαστεί σε Νέα Ζηλανδία και Φιλιππίνες και οι νέοι χρήστες είτε πρέπει να πληρώσουν για να κάνουν κάτι από τα παραπάνω, είτε να περιμένουν 3 μήνες πριν έχουν οποιαδήποτε συμμετοχή.


Βέβαια, αν κάποιος θέλει να κάνει λογαριασμούς για spam ή ψεύτικους, δεν θα τον αποτρέψει το κόστος αυτό που είναι περίπου 1 δολάριο το χρόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*