Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν online οι κάρτες Pokemon που θα διατίθενται μαζί με το αγαπημένο σας happy meal στα McDonald's

*
Οι επερχόμενες κάρτες Pokemon που θα περιλαμβάνονται ως δώρο στα γεύματα των McDonald’s, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.



Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία, αλλά τα διαφημιστικό promo έχει εμφανιστεί στη Γερμανία με τις εικόνες των καρτών να έχουν κυκλοφορήσει στο Pokebeach. Το εν λόγω site ανακοίνωσε πως η διαφημιστική καμπάνια θα ξεκινήσει τον Αύγουστο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις κάρτες να περιλαμβάνονται σε κάθε παραγγελία happy meal με θεματική τον Pikachu. H προηγούμενη καμπάνια είχε πραγματοποιηθεί το 2021 και τα τεμάχια εξαντλήθηκαν σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα Pokemon που θα απεικονίζονται στις κάρτες, είναι τα εξής:
- Sprigatito
- Fuecoco
- Quaxly
- Cetoddle
- Cetitan
- Pikachu
- Pawmi
- Kilowattrel
- Flittle
- Sandaconda
- Klawf
- Blissey
- Tandemaus
- Cyclizar
- Kirlia

Οι fans γνωρίζετε ήδη πως όλες αυτές οι κάρτες ήταν διαθέσιμες ως μέρος του Pokemon Scarlet and Violet expansion. To Pokemon franchise συνεργάζεται με τα Mc Donald’s από το 2001, παράγοντας εκατοντάδες κάρτες, αν και πολλές από αυτές είναι επανασχεδιασμένες από παλαιότερες κυκλοφορίες διαφόρων trading card games.



Επίσης, με την πάροδο του χρόνου, κάποιες από αυτές τις κάρτες κατάφεραν να αποκτήσουν συλλεκτική αξία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*