Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το Star Wars: Tales of the Jedi στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars

*
To Star Wars: Tales of the Jedi περιγράφεται στην ιστοσελίδα του Star Wars Celebration event ως μια animated ανθολογία. Προσωρινά, προστέθηκε στο πρόγραμμα των panels η ύπαρξή του, αλλά γρήγορα αφαιρέθηκε. Το εν λόγω panel θα γίνει στις 28 Μαίου. Σε αυτό θα βρίσκεται ο Dave Filoni, παραγωγός των Clone Wars, Rebels, The Mandalorian και Ahsoka. Στο event που θα πραγματοποιηθεί ολόκληρο το σαββατοκύριακο θα εμφανιστούν οι Ewan McGregor, Billie Lourd, Kelly Marie Tran, Anthony Daniels, Giancarlo Esposito και άλλοι ηθοποιοί, συγγραφείς και παραγωγοί.

Το Tales of the Jedi είναι μια σειρά από comic books με 35 τεύχη που δημοσιεύθηκε πρώτη φορά από την Dark Horse το 1993. Τα comics έγραψε ο Tom Veitch, ο οποίος πλέον απεβίωσε. Η ιστορία τους εστιάζει στην Old Republic, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα χιλιάδες χρόνια πριν από το Skywalker Saga.

H τελευταία μεταφορά της Disney στο σύμπαν του Star Wars είναι με την σειρά Obi-Wan, στην οποία θα επιστρέψει ο Ewan McGregor. Το επερχόμενο show θα προβληθεί στο Disney+. Επιστροφή στον ρόλο του Anakin Skywalker/Darth Vader θα κάνει και ο Hayden Christensen. H σειρά τοποθετείται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Wars Episode III: Revenge of the Sith και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*