Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έναντι απίστευτου ποσού πουλήθηκε το πρώτο comic του Superman

*
Ένα αντίγραφο του comic book μέσω του οποίου έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Superman είναι πλέον το πιο πολύτιμο που κυκλοφορεί παγκοσμίως, καθώς πουλήθηκε έναντι $6 εκατομμυρίων σε δημοπρασία. Σύμφωνα με το Heritage Auctions, είναι ένα αντίτυπο του Action Comics No. 1, που κυκλοφόρησε το 1938.

Comic book cover of Superman


Το προηγούμενο ρεκόρ για δημοπρασία είναι το τεύχος του Amazing Fantasy No. 15, όπου πρωταγωνιστούσε ο Spider-Man, με τιμή πώλησης τα $3,6 σε δημοπρασία τον Σεπτέμβριο του 2021. Σημειώνεται επίσης ότι το Superman No. 1 είχει πουληθεί μέσω συναλλαγής ανάμεσε σε ιδιώτες το 2022, έναντι $5,6 εκ.

Superman comic book

Εκπρόσωπος του Heritage Auctions δήλωσε ότι το Action Comics No. 1 είναι το πιο σημαντικό comic που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και ο Superman έχει εξαιρετική ομοιότητα με την τωρινή μορφή του υπερήρωα. Η πλοκή τον θέλει να έρχεται αντιμέτωπος με "άδικη φυλάκιση, συζυγική κακοποίηση, αφοπλισμό και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης", αναφέρει ο συγγραφέας Les Daniels στο Superman: The Complete History.

Comic book cover of Wonder Woman 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*