Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Enternity Gaming Podcast: Αξίζει να ασχοληθείτε με το GTA V ξανά;

*
Οι εκπομπές μας για το Enternity Gaming Podcast συνεχίζονται και αυτή τη φορά συζητάμε για το αν αξίζει ή όχι να ασχοληθείτε ξανά με το GTA V, το οποίο και κυκλοφόρησε πρόσφατα για κονσόλες νέας γενιάς. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο πλέον σε PS5 και Xbox Series X/S με συγκεκριμένες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν αξίζει να επενδύσουν και αν ναι, γιατί. Στο ερώτημα αυτό απαντάμε με τον Γιάννη Αρχοντίδη και κάνουμε ένα πρώτο σχόλιο για τη δουλειά της Rockstar Games σε ένα παιχνίδι που μετράει πλέον σχεδόν μια δεκαετία στην αγορά. Μπορείτε να ακούσετε το podcast μέσα από τον παρακάτω player του Anchor.Fm και να το βρείτε και στις υπόλοιπες πλατφόρμες από τα links στο τέλος του άρθρου.



Μπορείτε να βρείτε ακόμη το podcast μας σε Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*