Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντοπίστηκε Atari VCS/ 2600 φτιαγμένο από LEGO

*
Εντοπίστηκε στο διαδίκτυο μια κατασκευή LEGO εμπνευσμένη από το Atari VCS/ 2600. Σύμφωνα με πηγές, το set θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Αύγουστο του 2022 για να γιορτάσει την 50η επέτειο της Atari και θα κοστίζει $199.99. Δεν είναι γνωστό αν το νέο κατασκεύασμα της LEGO θα έρθει με Minifigures, έχει κωδικό αριθμό προϊόντος το 10306.

Το Atari VCS κυκλοφόρησε το 1977 και ξανακυκλοφόρησε πέντε χρόνια αργότερα ως Atari 2600. Θεωρείται μία από τις πιο εμβληματικές κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, όχι μόνο από την χαρακτηριστική ξύλινη υφή του, αλλά και επειδή στο λανσάρισμά της, η Atari βίωσε πολλές τεράστιες επιτυχίες αλλά και τεράστιες αποτυχίες. Το Atari VCS ήταν τεράστια επιτυχία, ειδικά στην Βόρεια Αμερική. Πούλησε περίπου 30 εκατομμύρια κονσόλες παγκοσμίως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*