Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανήλθε στη θέση του CEO της OpenAI ο Sam Altman

*
Ο Sam Altman είναι όχι μόνο πρώην αλλά και ο νυν CEO της OpenAI καθώς έπειτα από το χάος στο οποίο περιήλθε η εταιρεία τις προηγούμενες ημέρες, επανέρχεται στη θέση του. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και το πρώην πρόεδρος, Greg Brockman, που είχε παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση του Altman.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι υπάρχει καταρχάς συμφωνία για την επιστροφή του Altman μαζί με ένα νέο συμβούλιο που θα αποτελείται από τους Bret Taylor, Larry Summers και Adam D’Angelo. Ο τελευταίος ήταν μέλος του προηγούμενου συμβουλίου, που έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Altman και παραμένη στη θέση του ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση και από την προηγούνενη διοίκηση.


Θέση στο νέο σχήμα επιθυμεί να έχει και η Microsoft, που σκοπεύει να επεδύσει δισεκατομμύρια στην OpenAI και δεν θέλει άλλες "εκπλήξεις".

Τέλος, όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει να υπάρξει έρευνα, από ανεξάρτητο νομικό οργανισμό, για τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*