Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Έπεσαν» Facebook, Messenger, Instagram, Threads!

*
Update 18:26 μ.μ.: Φαίνεται πως σταδιακά επανέρχονται οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Meta. Παρέμειναν εκτός λειτουργίας για κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Χρήστες που προσπαθούν εδώ και λίγη ώρα να συνδεθούν στο Facebook ή το Messenger ανακαλύπτουν ότι η πλατφόρμα έχει πέσει. Ουδείς γνωρίζει ακόμη τι έχει προκαλέσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα που σε πρώτη φάση πέταξε εκτός σύνδεσης όλους τους λογαριασμούς και στη συνέχεια δεν τους επιτρέπει να συνδεθούν.


Οι χρήστες σε όλο τον πλανήτη τονίζουν ζητήματα σύνδεσης στο λογαριασμό τους, ενώ όσα apps έχουν κρατήσει συνδεδεμένα τα accounts δείχνουν σαν να μην σερβίρουν καμία νέα ενημέρωση στο χρονολόγιο. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό το πρόβλημα του Facebook.

Το Down Detector σημειώνει πάντως πως τα μεγάλα προβλήματα άρχισαν λίγο μετά τις 17.00 ώρα Ελλάδος. Αντίστοιχα προβλήματα εντοπίζονται και στο Instagram, όπου δεν δείχνει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να έχει καθόλου ροή, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο Threads.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*