Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεστράφησαν οι κλεμμένες κάρτες Magic the Gathering αξίας €300.000

*
Οι κάρτες Magic the Gathering που είχαν κλαπεί από το Indiana Convention Center και είχαν εντοπιστεί αποθηκευμένες σε ένα γκαράζ πριν την μεταφορά τους στην Νέα Υόρκη, επεστράφησαν.

Αμέσως μετά την κλοπή, η Indiana Metropolitan Release αναγνώρισε δύο κάτοικους της Νέας Υόρκης, τους Thomas J. Dunbar και τους Andrew Pearson Giaume, ώς ύποπτους. Οι δυό τους, είχαν παρευρεθεί στην έκθεση της Indiana ως σχεδιαστές του επιτραπέζιου παιχνιδιού Castle Assault. Στις 30 Αυγούστου 2023, ο τοπικός σταθμός WTHR, σε ρεπορτάζ του, ενημέρωσε πως οι κλεμμένες κάρτες έχουν επιστραφεί απο την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Οι κάρτες αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία.


Μετά την αναγνώριση των δύο σχεδιαστών, το επιτραπέζιο τους, Castle Assault, δέχθηκε review bombing. Η βαθμολογία του στο BoardGameGeek έχει πέσει κατακόρυφα, αφού έχει γεμίσει απο βαθμούς 1/10, με σαρκαστικά σχόλια τύπου “παραδόξως, δεν υπάρχει Thief class”, ή “what a steal”.

Στις 17 Αυγούστου 2023, το αστυνομικό τμήμα της Indiana ενημέρωσε πως δεν αναζητεί πλέον τους Dunbar και Giaume.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*