Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν τα Animal Crossing LEGO sets (video)

*
Μέσω ενός σύντομου video η Nintendo επιβεβαίωσε ότι Animal Crossing LEGO sets έχουν χαράξει πορεία προς τα ράφια των καταστημάτων. Φήμες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ανάφεραν ότι τα sets θα γίνουν διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2024, με τιμές από $14,99 έως $74,99.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια θα δείτε αγαπημένους χαρακτήρες όπως οι: Kapp'n, Rosie, Marshal, Tom Nook και Isabelle, όλοι με της ενδυμασίες που τους έχουν κάνει διάσημους. Επίσης ξεχωρίζουν από υα αυτιά τους, ανάλογα με το είδος τους. Δεν θα λείπουν όπως φαίνεται τα λουλούδια, ενώ τα δέντρα έχουν κενές θέσεις για φρούτα, οπότε λογικά θα έχετε την ευκαιρία να τα διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Στο τέλος, ένα δώρο δεμένο σε ένα μπαλόνι πετάει στον αέρα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*