Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό σετ The Lord of the Rings ανακοίνωσε η LEGO, με την πόλη Rivendell της Middle-earth (εικόνες)

*
Οι fans των LEGO και του The Lord of the Rings μπορούν πλέον να ανυπομονούν για ακόμα ένα σετ, με την πόλη Rivendell, την πατρίδα των ξωτικών στη Middle-earth.



Το νέο σετ βασίζεται στην εκδοχή της ομώνυμης τριλογία ταινιών του Peter Jackson και περιλαμβάνει 6.167 κομμάτια και 15 μίνι φιγούρες των 9 μελών της συντροφιάς του δαχτυλιδιού, καθώς και των Elrond, Arwen, Bilbo και Gloin. Μεταξύ των χιλιάδων κομματιών που έρχονται με το σετ, υπάρχει το Council Ring, ένας πύργος των ξωτικών, μίνι αντίγραφο του Sting και του σπαθιού του Aragorn, θραύσματα του Nasril, άλλα πλαστικά όπλα και ένα δαχτυλίδι.



Το LEGO Icons The Lord of the Rings: Rivendell set είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία και κοστίζει 499,99 δολάρια. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 8 Μαρτίου 2023.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*