Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον 30 εκ. συνδρομητές σε YouTube Music και YouTube Premium

*
Οι υπηρεσίες YouTube Music και YouTube Premium προσέλκυσαν επιπλέον 30 εκ. συνδρομητές μέσα σε ένα έτος, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στα 80 εκ. Αυτό φανερώνει ότι η ανάπτυξη για τις δύο υπηρεσίες ήταν μεγαλύτερη σε σύγκριση με την περίοδο 2020- 2021, όταν ο αριθμός των νέων συνδρομητών ήταν 20 εκ. Επιπλέον, δεν υπάρχει διαχωρισμός των χρηστών ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες και υπολογίζονται ακόμα και όσοι έχουν αποκτήσει δωρεάν πρόσβαση για λόγους δοκιμής.

Το YouTube Premium κοστίζει $11,99 ανά μήνα και προσφέρει perks, όπως videos δίχως διαφημίσεις, background play και offline downloads. Ακόμα, παρέχει πρόσβαση στα YouTube Music και YouTube Kids. Από την άλλη, η τιμή του YouTube Music είναι $9,99 ανά μήνα και οι χρήστες εχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μουσικά κομμάτια ακόμα και όταν είστε online, ενώ η αναπαραγωγή δεν σταματάει, ακόμα και αν κλειδώσετε τη συσκευή σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*