Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Έτοιμοι για μάπες στο ρινγκ Mike Tyson και Jake Paul, ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (video)

*
Μάχη στο ρινγκ θα δώσουν Mike Tyson και Jake Paul, σε μια μάχη που φημολογούταν πως θα γίνει ζωντανά και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Το Netflix ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει τον αγώνα μποξ ανάμεσα στον YouTuber (και επαγγελματία μποξέρ) Jake Paul και τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Mike Tyson.

Η διαφορά των 30+ ετών ανάμεσα στους δύο είναι ένα ζήτημα, αλλά από την άλλη, ο Jake Paul δεν μπορεί να θεωρηθεί και κάποιος σημαντικός μποξέρ ή ελιτ αθλητής. Ο Mike Tyson έχει αποσυρθεί εδώ και 19 χρόνια από την ενεργό δράση και έκτοτε έχει δώσει μόλις δύο αγώνες.


Η μάχη θα γίνει στο AT&T Stadium στο Arlington του Texas που χωράει 80 χιλιάδες θεατές και θα μεταδοθεί δωρεάν στους συνδρομητές του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*