Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτραπέζιο παιχνίδι The Last of Us ετοιμάζει η δημιουργός του Escape the Dark

*
Ο κόσμος του The Last of Us θα χωρέσει σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Δημιουργός του είναι η Themeborne, γνωστή από τη σειρά Escape the Dark. Όπως είναι φυσικό συνεργάζεται με τη Naughty Dog και η καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού, μέσω Kickstarter, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.



Θα μετέχουν έως και πέντε παίκτες, που θα αναλαμβάνουν ο καθένας τον ρόλο ενός εκ των Ellie, Joel, Tess, Bill, Tommy ή Marlene. Στη συνέχεια, το σενάριο θα τους μεταφέρει σε γνωστές τοποθεσίες από τα video games, όπως οι υπόνομοι και το πανεπιστήμιο. Οι απειλές θα είναι πολλές και ανάμεσά τους θα πρέπει να αντιμετωπίσετε Hunters και Infected. Ερχόμενοι αντιμέτωποι με αυτούς, η επιβίωση εξαρτάται από τον τακτικό συνδυασμό item cards και ζαριών, Επίσης, κάθε παίκτης θα ξεκινάει την περιπέτεια με τα δικά του ψυχοογικής φύσης θέματα. Αυτά θα μπορεί να τα ξεπερνάει κατά τη διάρκεια ενός playthrough, μέσω της εξέλιξης των χαρακτήρων.



Όπως και στα video games, θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των όπλων αλλά και crafting system. Σύμφωνα με την Themeborne, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη δική τους προσέγγιση, είτε stealth είτε με την ισχύ των όπλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*