Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΠΟΣ: Η Toyota φτιάχνει πραγματική μηχανή στο σχήμα του Miraidon Pokémon! (εικόνες)

*
Η Toyota κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε φίλου των Pokémon, αφού αρχίζει να δημιουργεί μια μηχανή στη μορφή του Pokémon Miraidon! Συγκεκριμένα, φτιάχνει μια real-life έκδοση του Miraidon, η οποία βέβαια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγει σε μαζική παραγωγή για να κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό. Το prototype δείχνει πάντως αρκετά κοντά στην πραγματική εμφάνιση του γνωστού Pokémon.

Το Miraidon είναι η μασκότ του Pokémon Violet και χρησιμοποιείται κυρίως για τις μετακινήσεις του παίκτη. Ο ηλεκτρικός αυτός… δράκος μπορεί να μεταμορφωθεί και να κινηθεί με διάφορους τρόπους, απελευθερώνοντας τον παίκτη στον ανοιχτό κόσμο. Μένει να δούμε πότε θα εμφανιστεί σε κάποιο event για να το απολαύσουμε από κοντά.


Ίσως το Tokyo Game Show 2024 να είναι μια καλή ιδέα…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*