Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται επίσημο βιβλίο με συνταγές μαγειρικής βασισμένες στη σειρά The Witcher

*
Οι fans της σειράς The Witcher εκτός από το επόμενο παιχνίδι της σειράς έχουν πλέον να περιμένουν και ένα βιβλίο με συνταγές μαγειρικής που θα βασίζονται στο franchise. Το βιβλίο θα περιέχει 80 συνταγές που θα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος του food culture της σειράς, συμπεριλαμβανομένων βασικών πιάτων του καπηλειού και δυναμωτικά ποτά από περιοχές όπως White Orchard, Velen, Oxenfurt, Novigrad, Skellige, Toussaint, Beauclair και Kaer Morhen.

Εννοείται πως θα υπάρχουν και πληροφορίες τόσο για τα πιάτα, όσο και για τις περιοχές ή τους χαρακτήρες που αποτέλεσαν την κύρια πηγή έμπνευσής τους. Το The Witcher Cookbook: An Official Guide to the Food of the Continend αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2022 και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία από online καταστήματα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*