Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται επίσημο επιτραπέζιο Horizon με ιστορία που είναι prequel του Forbidden West

*
Η σειρά Horizon της Sony αποκτά το δεύτερο επιτραπέζιο της, με την ιστορία του να αποτελεί prequel του Horizon Forbidden West. Το Forbidden West: Seeds of Rebellion, όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του, θα είναι ένα επιτραπέζιο που θα παίζεται σε co-op και θα αφηγείται την ιστορία του Forbidden West, πριν από την άφιξη της Aloy. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο επιτραπέζιο, με την απλή ονομασία Horizon Zero Dawn, δεν περιείχε καθόλου σενάριο.

Οι βασικοί χαρακτήρες του Forbidden West: Seeds of Rebellion είναι στρατιωτικοί της φυλής των Tenakth, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση μιας επικείμενης επανάστασης που γεννιέται εκ των έσω. Οι 4 παίκτες του επιτραπέζιου θα πρέπει να τη μελετήσουν, να εξερευνήσουν τον κόσμο του Forbidden West και να αναλάβουν ειδικά quests που επιβραβεύουν με εξοπλισμό.

Για την πλοκή του επιτραπέζιου, η Steamforged Games συνεργάστηκε με την Guerrilla, ώστε να συνάδει και με την υπόλοιπη μυθολογία της σειράς Horizon. Το Horizon Forbidden West: Seeds of Rebellion θα κάνει το ντεμπούτο του στο Kickstarter, στις 21 Νοεμβρίου 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*