Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται manga βασισμένο στο σύμπαν του Watch Dogs

*
Η Ubisoft αποκάλυψε το Watch Dogs Tokyo, μια νέα σειρά manga που βασίζεται στο σύμπαν της σειράς Watch Dogs. Μετά λοιπόν από το Watch Dogs Legion, η γαλλική εταιρεία διευρύνει τη μυθολογία του franchise με το πρώτο τεύχος του πρώτου της manga στις 12 Απριλίου. Για άλλη μια φορά ο κακός της ιστορίας δεν είναι άλλος από την πολυεθνική Bloom. Μόνο που τώρα πρόκειται για την Bloom Japan που χρησιμοποιείται από την Tokyo Metropolitan Government για να χειραγωγήσει τις ζωές του κόσμου μια για πάντα.

Μήπως το manga αυτό αποτελεί μια ένδειξη της κατεύθυνσης της σειράς video games; Ο τελευταίος τίτλος της, το Watch Dogs Legion, κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του 2020 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*