Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σειρά ρούχων Monster Hunter από την Puma

*
H Capcom ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Puma για μια νέα σειρά ρούχων με θέμα το Monster Hunter videogame. Τα νέα αποκαλύφθηκαν μέσω ανάρτησης στο X/Twitter από τον λογαριασμό του τίτλου και δείχνουν μία ειδική εικόνα με το Palico να βρίσκεται πάνω στο λογότυπο της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.

«Για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια της σειράς Monster Hunter, ανακοινώνουμε τη συνεργασία με την Puma», σημειώνει η ανάρτηση και σχετικά posts που έγιναν στα sites των δύο εταιρειών. Η σειρά θα κάνει ντεμπούτο το 2024 και θα περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα. Περισσότερα θα μάθουμε για τη σειρά τις επόμενες εβδομάδες.


Το Monster Hunter γιορτάσει τα 20 χρόνια του στην αγορά στις 11 Μαρτίου και η Capcom σκοπεύει να το γιορτάσει κατάλληλα. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε το Monster Hunter Wilds, το νεότερο game της σειράς που θα έρθει το 2025 σε PC, PS5 και Xbox Series X/S, με περισσότερες πληροφορίες να μας περιμένουν μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*